LAROS OFFICIAL

De wereldwijde pandemie heeft Bali voor altijd veranderd. Kim Laros emigreerde vorig jaar naar dit prachtige eiland. En als liefhebber van oa. de vrijheid en rust wilde zij graag haar steentje bijdragen om de lokale bevolking te steunen en hen een sprankje hoop te bieden in deze donkere tijd.

Daarom creëerde zij Laros Official. Ze wil dan ook graag dat eindeloze zomergevoel en de inspiratie die uit dit tropische paradijs komt met de wereld delen.

Kim vertelt: Ik ben er sterk van overtuigd dat je er niet op je best uit kunt zien of je niet op je best kunt voelen als je kleding is gemaakt met praktijken of materialen die de wereld of lokale gezinnen schaden. Daarom werk ik samen met ambachtelijke vrienden op Bali om met liefde en grote zorg mijn natuurlijke kledinglijn te creëren. En met onze focus op natuurlijke, duurzaam geproduceerde stoffen en producten, kunnen we u helpen bij het verzamelen van duurzame modestukken die ervoor zorgen dat u er van binnen en van buiten mooi uitziet en voelt.

Wij sluiten ons graag aan bij deze gedachten en steunen daarom graag indirect mee in haar project.

 

 

(Let op: ivm kleinere voorraad, langere levertijd)

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2023 Beautique-Jolie | sitemap | rss