Anti roos

Clarity mask

Vorige Artikel 3 van 3
€ 33,70 (inclusief btw)

WHAT IS IT?
Easy care T clarity mask.

Reinigend anti-roos masker voor hoofdhuid en haarwortels. Het masker kalmeert de hoofdhuid, herstelt en vertraagt de vorming van roos.

HOW TO USE?

Gebruik Clarity Masker op handdoekdroog haar. Breng het aan op de hoofdhuid en contourlijn. Inmasseren totdat het product volledig is opgenomen in de hoofdhuid. 2 tot 5 minuten laten inwerken. Spoel het haar uit met lauwwarm water.

Voor de gehele Clarity behandeling dient Clarity Fluid eerst te worden gebruikt. Breng deze aan op de hoofdhuid, voordat het haar gewassen wordt. Zacht inmasseren op de hoofdhuid, zodat de roos gemakkelijker te verwijderen is. Laat het een paar minuten inwerken, was het niet uit. Voeg een kleine hoeveelheid water toe.

Voor het vervolg van de Clarity behandeling dient Clarity Shampoo te worden gebruikt, spoel dit goed uit. Herhaal het wassen met Clarity Shampoo en masseer het 3 minuten in op de hoofdhuid. Spoel het daarna grondig uit.

Voor het vervolg van de Clarity behandeling dient Clarity Masker te worden gebruikt zoals beschreven.

Voor optimaal resultaat: het haar binnen 48 uur na toepassing van de behandeling niet wassen met shampoo en/of conditioner.

KEY BENEFITS:

Het anti-roos masker bevat essentiële oliën gewonnen uit tea tree, witte tijm en rozemarijn. Dit heeft een kalmerende eigenschap voor de hoofdhuid en herstelt en vertraagt de vorming van roos.

Inhoud: 150ML

© 2020 - 2022 Beautique-Jolie | sitemap | rss